Svenska vinterdestinationer

Sveriges tågnät utvecklas ständigt och även om väder och vind absolut kan påverka hur pålitlig tågtrafiken ser ut, så är det ett väldigt smidigt och miljövänligt färdsätt som du bör nyttja i största möjliga mån. Att åka tåg är väldigt trevligt och oavsett om du ska besöka norra eller södra delen av Sverige så finns det garanterat ett tåg som kommer att ta dig från punkt A till B.

Att ta tåget till svenska destinationer för vinterlek eller aktiviteter är också mycket populärt. Du slipper vara orolig för att åka bil när det är halt. Dessutom kan du använda tiden på tåget för att vara social med din familj, läsa en riktigt bra bok eller ta en välförtjänt tupplur! Vi listar här några populära vinterdestinationer som du kan besöka!

Sälen – bäst för skidaktiviteter

Att åka till Sälen kanske är särskilt populärt om man letar efter en populär skidort att besöka. Här har du mängder av olika backar att testa på, oavsett tidigare erfarenhet så finns det garanterat en som kommer att passa dig perfekt. Till sälen kan du också enkelt ta dig med tåg och sedan buss till själv skidorten. Valda ytor på tåget för packning, gör att du kan ta med dig både skidor och annan utrustning utan några som helst problem.

Pimpelfiske – mängder av olika destinationer

För dig som älskar att fiska så kan detta såklart inte bara göra under årets varmare månader. Så länge du är aktsam och har god kännedom om de platser som du vill fiska på, så kommer du att kunna njuta av en härlig dag på sjön även under vintern.