Hur du gör tågresan bekväm

Alla tåg har olika stolar som deras passagerare sitter i under resan. Vissa är mer bekväma än andra, och i de som inte är så bekväma kan det vara jobbigt att sitta. Du kanske inte kan sitta i en lika skön stol eller fåtölj som du köpte på https://confidentliving.se/ för ett tag sen när du ska färdas i ett tåg. Men, det finns ett par saker du kan göra för att göra tågresan mer bekväm trots att du fått en obekväm sittplats.

Rör på dig då och då

Om du inte klarar av att sitta ner i den sittplats du har fått kan du röra på dig då och då. Du kan gå en liten promenad i mittgångarna på tågets vagnar eller gå till bistron om det finns en sådan. Där kan du stå upp en stund. Det gör att blodcirkulationen kommer igång lite och din kropp känns bättre. Om du inte vill gå hela tiden kan du ställa dig upp och stretcha lite – se bara till att du inte stör någon annan.

Ge dig själv plats

På vissa tåg kan det vara ett begränsat utrymme och du kan behöva sitta ganska trångt. Det du kan göra då är att ändå ge dig själv så mycket plats som möjligt. Istället för att ha din packning i knät kan du lägga upp det på hatthyllan eller lägga det under stolen. Tänk att fälla ihop alla grejer så gott det går för att de inte ska vara i vägen för var sig dig eller andra, ungefär som du skulle gjort med ett fällbart konferensbord från Banquet.se.